U bent hier: Home › Test › BeperktNieuwsoverzichtVoorCategorie

BeperktNieuwsoverzichtVoorCategorie

Verenigingsnieuws: Competitie juni 2020
   (28-06-2020)

 

De actuele stand van de zomercompetitie 2020
Zie hiervoor overzicht standen bij 'competitie'

 

__________________________________________________________

 

Inmiddels alweer de competitiestanden in de maand juni 2020 met een totaal van 22964 kilometers. Dit is een goed resultaat als je bedenkt geen toertochten en geen fietselfstedentocht wegens de Corona maatregelen. Er is in de maand juni 3157 km minder gefietst t.o.v. 2019.

 Hierbij moet vermeld worden dat er 4 deelnemers wegens persoonlijke omstandigheden niet deel kunnen nemen aan de zomercompetitie 2020. Mede hierdoor kun je de conclusie trekken dat er ondanks corona niet minder aantal kilometers is gefietst. Helaas is het voor vele sportactiviteiten tot nu een behoorlijk conditioneel en financieel ongekend seizoen.

De versoepeling per 1 juli is gelukkig door ons allen met inachtneming van de maatregels vroegtijdig aan het verruimen en mag nu 2 maanden eerder als voorzien was. Hier kunnen alle sporten van profiteren al vraagt het van vele clubs de nodige organisatie van voorbereiding om de vereiste regelgeving in acht te nemen. Voor ons allen een nieuwe uitdaging om met de juiste intentie er een sportief zomerseizoen van te maken. Dan moet het slagen om dit onvoorspelbaar virus onder controle te houden.

Wens ik jullie allen nog een sportieve voortzetting en blijf gezond om te kunnen fietsen.

Sportieve groet,

Paulus Hoogland (competitieleider)

(Terug naar boven)


Activiteiten: Update stempelpost Wolvega
   (19-06-2020)

Beste Frisianen,

Graag jullie aandacht voor nieuwe openingstijden snackbar 't West Wolvega maandag 16.00-20.00 uur en vrijdag 11.30-20.00 uur.

Sportieve groet,

Paulus Hoogland.

(Terug naar boven)


Activiteiten: Update stempelposten Corona
   (07-06-2020)

Beste Frisianen,

Zoals afgesproken zouden wij melding maken wanneer de stempelposten weer toegankelijk zijn voor de sterritten sinds de uitbraak coronavirus. Door Hotel Duhoux te Wurdum is aangegeven wegens het opstarten van hun gastenverblijf geen ontvangst van sterritten te gelijk ontvangen. Zodra zij hun weer beschikbaar stellen komt hier nader bericht over. De overige Reduzum, Hitzum en Boazum zijn weer ontvankelijk en opengesteld. Goed om te weten dat de Boazumermjitte overgenomen is door een nieuwe eigenaar in de persoon Franke Visser.

Sportieve groet,

Paulus (competitieleider Frisia)

(Terug naar boven)


Verenigingsnieuws: Competitie mei 2020
   (28-05-2020)

 

De actuele stand van de zomercompetitie 2020
Zie hiervoor overzicht standen bij 'competitie'

 

__________________________________________________________

 

Beste Frisianen,

Na enig oponthoud in onze digitale administratie is er weer ruimte voor het plaatsen van de competitiestanden zomerseizoen 2020! Het lag niet aan de coronavirus maar uiteindelijk aan de digitale besturing. Met de juiste ondersteuning van René Vader is alles weer opgelost en is de digitalisering weer functioneel. De competitiestanden gaat over de maanden april en mei met een gezamenlijk totaal van 44799 km. Een goed resultaat van ieders sportieve deelname ondanks alle beperkingen wegens het coronavirus. Te bedenken valt dat er geen fietstochten kunnen en mogen worden georganiseerd en een ieder voorlopig op eigen motivatie de competitiestanden moet blijven onderhouden. Het is voor ons allen een bizarre tijd van een ongekende omvang in onze samenleving met al zijn beperkingen. Van ons betrokken clublid P.H.Hilarides kreeg ik nog een praktische tip die mij eigenlijk niet bekend was. Nu er voorlopig geen toertochten en sterritten kunnen worden gefietst blijft alleen de mogelijkheid open om maximaal 7500 km aan trimtochten te fietsen volgen het reglement. Bij deze de vermelding dat wij dit seizoen en tegelijk voor de toekomst onbeperkt aantal trimkilometers mogen maken. Mede hierdoor kunnen wij gezamenlijk de competitie actueel houden. Zodra de
stempelposten weer open kunnen en willen komt hier nader berichtgeving over. Als competitieleider wens ik jullie allen nog een sportief fietsseizoen en blijf vooral zorgvuldig voor een ieders en eigen gezondheid.

Sportieve groet,

Paulus Hoogland (competitieleider)

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...