U bent hier: Home › Test › BeperktNieuwsoverzichtVoorCategorie

BeperktNieuwsoverzichtVoorCategorie

Verenigingsnieuws: Jaarvergadering Frisia
   (12-01-2018)

 

De jaarlijkse ledenvergadering van Frisia is vastgesteld op vrijdag 23 februari 2018 om 19.30 uur in Hotel Café Restaurant Duhoux.

De agenda volgt. Deze vergadering is erg belangrijk en wij hopen dan ook op een grote opkomst. Een nadere toelichting volgt binnenkort.

 

Het bestuur

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Jouke Timmermans
   (21-12-2017)

 

Knappe prestatie!

Vele kennen hem maar weinigen ontmoeten hem de laatste tijd, maar toch fietst hij nog steeds. Ik heb het over ons oudste lid, Jouke Timmermans, Jouke heeft de respectabele leeftijd van 91 jaar inmiddels bereikt.

Ook dit jaar heeft hij ondanks dat hij de nodige zorg voor zijn vrouw heeft, de nodige kilometers kunnen fietsen. Hij reed het respectabele aantal kilometers van 3242. 

Gezien zijn leeftijd toch een knappe prestatie. 

Petje af, Jouke!

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Verenigingsnieuws: Update adelaarskalender
   (15-12-2017)

De kilometers van de zomercompetitie 2017 zijn in de adelaarskalender verwerkt.
De adelaarskalender is te vinden op de website in het menu competitie - adelaarskalender.

 

Beste Frisianen,
 
Hier is dan de beloofde Adelaarskalender waarin de totaalstand kilometers van de zomercompetitie 2017 verwerkt zijn. Er zijn een paar onderlinge kleine verschuivingen ontstaan, waar onze redactie volgens mij niet van onder de indruk zal zijn. Er zijn over de zomercompetitie 2017 geen op- of aanmerkingen gedaan en mag ik als eerstejaars competitieleider er vanuit gaan dat alles goed is geregistreerd. Een motivatie om deze functie in het nieuwe jaar 2018 met algemene instemming voort te zetten. Wens ik een ieder goede kerstdagen en een sportief jaar 2018 toe.
 
Groet,
 
Paulus Hoogland (competitieleider)

(Terug naar boven)


Verenigingsnieuws: Eindstand van de zomercompetitie 2017
   (05-12-2017)

 

De eindstand van de zomercompetitie 2017 
Zie hiervoor overzicht standen bij 'competitie'

 

Beste Frisianen,
 
Hier de eindstanden zomercompetitie 2017 variërend van 350 t/m de hoogste 23192 kilometer. Als randonneurs van A t/m F hebben wij in totaal 227.522 kilometer gefietst. Nieuwsgierig om te weten hoeveel (lekke) banden dit gekost heeft. Ik schat dit ongeveer op 75x2= 150 banden als slijtage onderhoud is geweest. Een ieder kan zijn eigen kilometers gaan controleren aan de hand van de eindstanden en zonder misstanden volgt de Adelaarskalender ruim een week na plaatsing van de zomercompetitie.
 
Een sportieve groet,
 
Paulus (competitieleider)

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Ledenpassen
   (30-11-2017)

In 2018 ontvangen alle nieuwe verenigingsleden nog automatisch een ledenpas van de NTFU. Leden die hun pas kwijt zijn of waarvan de pas beschadigd is, kunnen een nieuwe pas aanvragen.

Vanaf 2019 ontvangt niemand meer automatisch een pas en zijn ledenpassen alleen nog verkrijgbaar op aanvraag en tegen betaling van € 5,00.

Bij steeds meer toertochten heb je deze pas nodig om in te schrijven voor de tocht.

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...